Stomatologji

Shërbimi stomatologjik në Meka Polyclinic punon që nga themelimi i poliklinikës. Shërbimi Stomatologjik është prej shërbimeve më të frekuentuara nga qytetaret, ka kapacitet të pranoj mbi 1000 pacientë në muaj, deri me tani me sukses dhe efikasitet kanë përfituar të gjithë pacientët.

Në këtë shërbim nga stafi i kualifikuar ofrohen:

· Shërimet e dhëmbit,
· Bllombat e bardha dhe të zeza ( Helio dhe Argjend bllombat),
· Ekstraksionet (nxjerrjet e dhëmbëve),
· Pastrimi i dhëmbëve dhe zbardhimi i dhëmbëve,
· Protetika stomatologjike, protetika totale (proteza) dhe protetika fikse (ura me dhëmbë porcelani),
· Aparate ortodontike (proteza për drejtimin e dhëmbëve),
· Flourizim i dhëmbeve,

Stafi në këtë shërbim:

Mjeket:

Dr.Bashkim Nitaj - Pedodont,
Dr. Sebahate Cakiqi, Dr. Shpetim Mustafa, Dr.Aferdita Canolli, Dr. Fisnik Shehu

Infermieret:

Fetah Dakki, Leonora Hamza, Merlina Dalipi, Mersije Shehu Ismaili